Band4Uth

Band4You(th)
Het jeugdorkest de Band4You(th) bestaat sinds 16 november 2010. De leerlingen van fanfare ‘Crescendo’ uit Hijum en brassband ‘De Nije Bazún’ uit Britsum gingen samen muziek maken in het jeugdorkest de Band4You(th). Naast de individuele lessen is het leren spelen in groepsverband ook belangrijk voor de doorstroom naar het A-orkest. Bovendien is het erg leuk om samen met andere kinderen muziek te maken. In 2014 zijn ook de leerlingen van fanfare ‘Studio’ uit Stiens aangeschoven.
logo - Band 4 U (th)-2
De dirigente van jeugdorkest Band4You(th) is Hilda Zeldenrust-Wiersma en de repetities zijn op vrijdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in de Kampioen te Hijum. Regelmatig treedt de Band4You(th) op tijdens een concert van één van de drie verenigingen of zijn ze te gast bij andere activiteiten binnen gemeente Leeuwarderadeel.

Muzieklessen
Lijkt het je ook leuk om een koperen blaasinstrument te bespelen of slagwerker te worden bij Brassband ‘De Nije Bazún’? Meld je dan snel aan voor onze gratis proeflessen. Voor informatie of aanmeldingen kun je terecht bij: Saskia Anjema (0518-402427).

Reacties zijn gesloten.