Britsumer Havenconcert

Vrijdag 25 juni sluit Brassband De Nije Bazún het seizoen feestelijk af met een openluchtconcert onder de titel “Beats over Britsum”. De haven van Britsum biedt een sfeervol decor voor dit gratis zomeravondoptreden. Op het programma staan vooral lichte en swingende werken, waarbij ook bekende popnummers voorbij komen. Kortom, De Nije Bazún leidt u vrolijk de zomer in!

Het orkest kijkt terug op een geslaagd seizoen. Eén van de hoogtepunten was het voorjaarsconcert in de Hege Stins, waarbij onze dirigent publiek én orkest verraste met een hilarisch optreden als Michael Jackson. Memorabel was ook het winnen van de eerste prijs op het Gouden Spiker Festival. De gouden spiker pronkt inmiddels in onze prijzenkast!

En dan nu als feestelijke afsluiting van het seizoen; het havenconcert. Onder leiding van Piet van der Heide heeft de band de afgelopen weken druk gerepeteerd om op 25 juni met een muzikaal feestje het seizoen af te sluiten in de haven van Britsum. Het belooft een veelzijdige avond te worden, want naast het A-orkest zijn er ook twee muzikale gasten. Gitarist Piter Anjema en zangeres Joubrich van der Heide zullen de band bij meerdere nummers versterken, waarbij de popmuziek nog meer tot leven komt.

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Ook bij minder mooi weer gaat het concert gewoon door, want er is een tent aanwezig. Kortom, partner, buurvrouw, vriend/vriendin én tuinstoel mee, en op naar de haven, want dit mag u niet missen.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is uiteraard gratis!!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.