DANNY PANADERO TREEDT OP IN HAVEN BRITSUM, SAMEN MET DE NIJE BAZÚN!

Zaterdag 28 juni sluit Brassband De Nije Bazún het seizoen feestelijk af met een openluchtconcert. De haven van Britsum biedt een sfeervol decor voor dit gratis zomeravondoptreden. De Nije Bazún doet het niet alleen vanavond; niemand minder dan zanger en entertainer Danny Panadero is van de partij, net als een voltallige popband. Op het programma staan lichte werken en bekende popnummers. Kortom:  De Nije Bazún leidt u vrolijk de zomer in!

Foto Danny Panadero

Danny Panadero is een graag geziene gast op menig feest en festival. Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!

Naast Danny is ook “The Bend” te gast; een gelegenheidsformatie bestaand uit drums, basgitaar, elektrisch gitaar en zang. De combinatie van band en brassband pakt goed uit en samen brengen ze een breed repertoire ten gehore, van symfonische rock tot bekende popnummers.

WP_20140507_20_25_05_Pro

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. De Nije Bazún zorgt voor banken, maar u kunt ook zelf een tuinstoel meenemen. De omgeving, de muziek, en de gasten zijn de ingrediënten voor een bijzonder zomeravond.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis!

havenconcert_28-06-14

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.