De Klank van Leeuwarderadeel 2016

Zaterdagmiddag 16 april organiseren brassband De Nije Bazún – Britsum, fanfare Studio – Stiens en fanfare Crescendo – Hijum een HaFaBra-solistenconcours onder de naam: De Klank van Leeuwarderadeel 2016. Deze muzikale middag wordt gehouden in Britsenburgh te Britsum. Jong en oud doen er aan mee, muzikale talenten in verschillende divisies laten hun klanken horen, mensen van verschillende leeftijden en niveaus brengen samen een middag vullend programma ter gehore. Ook de Band4You(th), het jeugdorkest van de gezamenlijke verenigingen, onder leiding van Hilda Wiersma, geeft tijdens het juryberaad een optreden.

Afgelopen jaar werd voor het eerst het HaFaBra-solistenconcours De Klank van Leeuwarderadeel gehouden; hét solistenconcours voor blazers, slagwerkers en kleine ensembles. Het was een prachtige middag met 25 deelnemers verdeeld over 20 optredens in 9 verschillende divisies. De jury was onder de indruk van het hoge niveau en iedereen kreeg een 1e prijs en zelfs 2 deelnemers kregen een 1e prijs met lof. Alle deelnemers kregen een diploma, juryverslag en een medaille mee naar huis.

Kom zaterdagmiddag 16 april luisteren naar alle talenten van gemeente Leeuwarderadeel. Toegang is gratis! Houdt voor meer informatie de Stienser in de gaten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.