De Nije Bazún geeft openluchtconcert en neemt afscheid van dirigent Piet van der Heide

Dinsdagavond 18 juli sluit Brassband De Nije Bazún het seizoen feestelijk af met een openluchtconcert. Dit keer niet in de haven, maar bij dorpshuis Britsenburgh. Het is niet alleen het einde van een muzikaal jaar, maar ook het afscheid van dirigent Piet van der Heide. Het concert begint om 19.30 uur.

Na 8 mooie jaren waarbij Piet van der Heide de muzikale scepter zwaaide bij De Nije Bazún, scheiden nu de wegen. De band is Piet erg dankbaar voor zijn jarenlange inzet en al zijn kwaliteiten. De band is onder zijn leiding muzikaal flink gegroeid. En we denken met veel plezier terug aan alle leuke concerten die we samen hebben gegeven.

Voor de zomer hoopt de band nog één keer te vlammen op een concours samen met Piet. Zaterdag 8 juli neemt De Nije Bazún namelijk deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Een internationaal evenement dat maar 1 keer in de 4 jaar plaatsvindt. Er staan 2 grote werken op de lessenaar, waarvoor de afgelopen maanden flink is geoefend. Nu nog een mooi resultaat!

Dinsdagavond 18 juli staat er een heel ander repertoire op het programma. De band speelt veel lichte en bekende muziekstukken, waarbij u bijna niet stil kan blijven zitten. Ook de jeugdleden doen mee. Kortom een heerlijke start van de zomer!

Na afloop van het concert bent u van harte welkom om een drankje te komen drinken in Britsenburgh. Dit ter gelegenheid van het afscheid van Piet als onze dirigent.

Tot ziens!

Brassband De Nije Bazún
Openluchtconcert bij Britsenburgh Britsum
Dinsdag 18 juli 2017
Aanvang 19.30 uur
Toegang is gratis

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.