De Nije Bazún sluit seizoen af met Havenconcert!

Zaterdag 9 juli sluit Brassband De Nije Bazún het seizoen feestelijk af met een openluchtconcert. De haven van Britsum biedt een sfeervol decor voor dit gratis zomeravondoptreden. Naast De Nije Bazún doen ook hiphopformatie Rap Squad Friesland (RSF) en de rockband Fader Hill mee.

De Nije Bazún wil altijd verrassende concerten geven en heeft daarom dit keer de jongens van Rap Squad Friesland gevraagd om samen op te treden. RSF is een hiphopformatie bestaand uit Daniël Kolk, opgegroeid in Britsum, en Richard Hiemstra afkomstig uit Stiens. 10 jaar geleden braken ze door in de Friese muziekwereld en stonden in het voorprogramma van bekende Nederlandse hiphopnamen als Extince, Typhoon en the Opposites. De heren zijn nu bezig aan een comeback.

Samen met RSF gaat De Nije Bazún het nummer “Het Land Van”, bekend van Lange Frans en Baas B uitvoeren in een compleet nieuw jasje. Het lied heet voor de gelegenheid “Het Dorp Van” en gaat over Britsum. De afgelopen weken heeft u een bijdrage aan dit nummer kunnen aanleveren, bedankt hiervoor! Daniël en Richard verwerken deze ideeën in hun lied dat tijdens het Havenconcert voor het eerst ten gehore wordt gebracht, begeleid door De Nije Bazún. Een ware primeur!

Naast RSF doet ook de band Fader Hill mee. Deze band staat garant voor echte rockklassiekers en zal ook samen met de brassband optreden. Verder is De Nije Bazún trots op haar talentvolle leerlingen die ook een aantal nummers meespelen. Sinds een aantal weken lopen vijf jeugdleden stage bij het A-orkest om zo ervaring op te doen. Ze laten graag aan u horen dat ze al een aardig nootje mee kunnen spelen.

Kortom: Een gevarieerd programma voor jong en oud! U wordt van harte uitgenodigd.
De Nije Bazún zorgt voor banken, maar u kunt ook zelf een tuinstoel meenemen.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.