De Nije Bazún sluit seizoen af met Havenconcert!

Zaterdag 27 juni sluit Brassband De Nije Bazún het seizoen feestelijk af met een openluchtconcert. De haven van Britsum biedt een sfeervol decor voor dit gratis zomeravondoptreden. Op het programma staan lichte werken en bekende popnummers. Kortom: De Nije Bazún leidt u vrolijk de zomer in!

Onder leiding van Piet van der Heide is de band de afgelopen weken druk aan het repeteren om op 27 juni met een muzikaal feestje het seizoen uit te luiden in de haven van Britsum. Het belooft een veelzijdige avond te worden, met naast het A-orkest ook onze leerlingen en zangeres Thirza Douwes. Zij zal de band bij meerdere nummers versterken, waarbij de popmuziek nog meer tot leven komt.

Aan het begin van de avond staat de jeugd centraal. De vereniging is trots op haar talentvolle leerlingen en sinds een aantal weken lopen daarom vijf jeugdleden stage bij het A-orkest om zo ervaring op te doen. Twee van hen zijn voortgekomen uit het muziekproject voor basisscholen, georganiseerd door onze vereniging. Tijdens het Havenconcert laten ze graag horen dat ze al een aardig nootje mee kunnen spelen.

De Nije Bazún gaat verder met een gevarieerd repertoire, waaronder een aantal nummers samen met zangeres Thirza Douwes. Zij zal onder andere het prachtige Gabriëlla’s song ten gehore brengen, bekend geworden in Fryslân door de uitvoering van Gezina van der Zwaag.

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. De Nije Bazún zorgt voor banken, maar u kunt ook zelf een tuinstoel meenemen. De omgeving, de muziek, en u als publiek zijn de ingrediënten voor een bijzondere zomeravond.

Het concert begint om 19.30 uur, let op een half uur eerder dan normaal. De toegang is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.