IRIS KROES TE GAST BIJ VOORJAARSCONCERT DE NIJE BAZÚN!

Zaterdag 17 maart geeft Brassband De Nije Bazún haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in De Hoekstien te Britsum. Dit jaar met een heel bijzondere gast: Iris Kroes.

In 2012 brak Iris Kroes door bij het grote publiek, toen zij het tv-programma The Voice of Holland won. Met haar fantastische stem en betoverend mooie spel op de harp, was zij vanaf de eerste aflevering een favoriet voor de overwinning. Inmiddels heeft ze een prachtige carrière opgebouwd. Ze bracht meerdere albums uit, schrijft haar eigen muziek en treedt op door het hele land, met onder andere haar eigen theatertournee. Ook is ze één van de ambassadeurs van Culturele Hoofdstad 2018.

Iris is een artiest in hart en nieren, die ondanks al haar succes met beide benen op de grond is blijven staan. “Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven. Muziek is alles voor me. Als ik zing of op mijn harp speel vergeet ik de tijd, ik ga er helemaal in op. Dat zal altijd zo blijven.”

De Nije Bazún is bijzonder trots om samen met Iris op te treden. Het belooft een bijzondere muzikale avond te worden. U kunt kaarten reserveren via bestuur@denijebazun.nl. Of telefonisch: 06-37271651.

Zaterdag 17 maart 2018
Aanvang 20.00 uur
Entree 10 euro

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.