KRIJN EN MARLEEN TE GAST BIJ VOORJAARSCONCERT DE NIJE BAZÚN!

Zaterdag 30 maart geeft Brassband De Nije Bazún haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in De Hoekstien te Britsum. Dit jaar zijn Krijn (bekend van Die Twa) en Marleen (van de band Virus) te gast.

Krijn scoorde met het populaire Friese pop duo Die Twa hits als Fugels, Eachkontakt en Sinnewaarmte. Melodieuze liedjes met harmonieuze samenzang die zijn uitgegroeid tot klassiekers in de Friese popmuziek. Voor Marleen is het een thuiswedstrijd. De Britsumse is al jarenlang de energieke frontvrouw van coverband Virus. Sinds 2016 hebben ze hun krachten gebundeld. En dat kun je horen!

Met hun goed bij elkaar passende stemmen creëren ze een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. Geen enkel optreden is hetzelfde. Zowel op grote podia als in een intieme setting laten ze iedereen meegenieten. De nieuwste popsongs komen aan bod, maar ook 60/70/80er jaren hits passeren de revue.
De Nije Bazún is bijzonder trots om samen met Krijn en Marleen op te treden. Het belooft een bijzondere muzikale avond te worden. U kunt kaarten reserveren via bestuur@denijebazun.nl. Of telefonisch: 06-37271651.

Voorjaarsconcert in De Hoekstien te Britsum
Zaterdag 30 maart 2019
Aanvang 20.00 uur
Entree € 7,50. Donateurs €5,- en kinderen t/m 12 jaar gratis

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.