VOORBEREIDINGEN CONCERT DE NIJE BAZÚN EN KRIJN EN MARLEEN IN VOLLE GANG

Zaterdagavond 30 maart vindt het Voorjaarsconcert van De Nije Bazún samen met Krijn en Marleen plaats in de Hoekstien te Britsum. De brassband is bijzonder trots op dit veelzijdige zangduo en de voorbereidingen zijn in volle gang.

De muzikale avond begint met een voorprogramma vanaf 19.30 uur. Dan betreedt het gezamenlijke jeugdorkest de Band4Uth en de Belhamels uit St.-Annaparochie het podium. Deze twee jeugdbands repeteren tegenwoordig samen en staan onder leiding van Tjipke Pasma. Om 20.00 uur begint het concert, waarin De Nije Bazún en Krijn en Marleen elkaar afwisselen. Een bijzonder mooi stuk is Ancient Monuments, waarbij de muziek wordt ondersteund door oud beeldmateriaal van Britsum en omstreken. Ook bij de hymne Gresford, speciaal geschreven ter nagedachtenis aan een grote mijnramp in Wales, komen passende beelden van het leven van de mijnwerkers voorbij. Een blik terug in de tijd. Na de pauze volgt een lichter programma, waarbij Krijn en Marleen ook samen met de band gaan optreden.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. U kunt uw kaarten telefonisch bestellen via 06-37271651of door een e-mail te sturen naar bestuur@denijebazun.nl. U kunt ons ook een bericht sturen via onze facebookpagina of u koopt natuurlijk uw kaarten bij één van onze leden.

Tot ziens op 30 maart!

Brassband De Nije Bazún samen met Krijn en Marleen
Voorjaarsconcert in De Hoekstien te Britsum
Zaterdag 30 maart 2019
Aanvang 20.00 uur, voorprogramma 19.30 uur
Entree € 7,50. Donateurs €5,- en kinderen t/m 12 jaar gratis

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.