Ynze Detmer Boonstra Nederlands Kampioen op drumset!

Zaterdag 17 juni 2017 was het Nederlands Kampioenschap solisten en kleine ensembles, doelgroep SMP (Show, Mars en Percussie) in Heel. Ynze Detmer Boonstra werd met ‘de Slach fan Fryslân 2017’ in de jeugddivisie Fries Kampioen en besloot aan dit NK mee te gaan doen. Voor zijn uitvoering van ‘Multi One’ van Henk Smit kreeg hij 2 keer een 8 en 3 keer een 8,5 waardoor hij zijn concurrenten voor bleef en Nederlands Kampioen werd op drumset in de Jeugddivisie.
Ynze Detmer is 10 jaar en lid van Brassband ‘de Nije Bazún’ uit Britsum en krijgt les van onze conservatorium afgestudeerde muziekdocent Petra Dijkstra. Als vereniging zijn wij ontzettend trots en willen wij hem feliciteren met deze geweldige prestatie!

Brassband ‘de Nije Bazún’ komt uit in de 3e divisie en Ynze Detmer is onze enige slagwerker. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren slagwerker die hem daarbij kan helpen. Iemand die uit kan leggen hoe je bepaalde slagwerkinstrumenten gebruikt, welke stokken je het best kunt gebruiken en uit kan leggen hoe je een lastig stukje uit een verplicht werk uit de 3e divisie speelt. Heb je ervaring met slagwerk, lijkt het je leuk om Ynze Detmer te helpen en slagwerker te worden bij brassband ‘de Nije Bazún’, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Basisschoolleerlingen die graag slagwerker willen worden of een koperen blaasinstrument willen gaan bespelen bij brassband ‘De Nije Bazún’ kunnen zich aanmelden voor onze gratis proeflessen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.